Wie ben ik:

Mijn naam is Rick Stijns en ik ben de oprichter van RS WoodDesign. Ik ben werkzaam als verpleegkundige in een ziekenhuis en heb als passie meubel maken. Ik maak dan ook al sinds 2009 meubels, naast mijn werkzaamheden als verpleegkundige .

Waarom meubel maken:

Voor mij is het een uitdaging om van planken, platen, Balken of stammen hout een prachtig afgewerkt meubel tevoorschijn te toveren. Wat mij aanspreekt aan hout is de karakteristieke geur en structuur die hout met zich mee brengt. Tevens ben ik van mening dat hout warmte uitstraalt en daardoor perfect met andere materialen gebruikt kan worden om het perfecte meubel te maken.

Mogelijkheden:

Bij mij staat de klant centraal en is het natuurlijk mogelijk om de meubels in alle maten en designs te maken, van landelijk tot strak/ modern. Ook is het mogelijk om zelf een meubel te ontwerpen en ik zal dit ontwerp dan (indien technisch mogelijk) op een zo goed mogelijke manier uitvoeren. Het is mogelijk om de meubels van alle houtsoorten te maken, ook het combineren van materialen behoort tot de mogelijkheden.